Henkilöautokurssit

 
 

Onko ajokortin suorittaminen sinulle ajankohtainen asia?

EKO-CENTER.com autokoulut tarjoavat sinulle ensiluokkaista, ammattitaitoista ja ajan tasalla olevaa opetusta, sekä erinomaisen ja turvallisen kaluston ajo-opettelun suorittamiseen!

 

Oppitunnit

Kurssia sinulla on mahdollisuus käydä aamu tai  iltatunneilla miten vain sinulle parhaiten sopii. Tunnit jakautuvat 4-5viikon ajalle. Teoriatunteja on yhteensä 19kpl, tunti kestää koulumaiset 45minuutia.

Ajotunnit

Paras osa-alue, eli ajotunnit sovitaan sinun aikataulusi mukaan. Ajoaikoja on tarjolla aamu seitsemästä, ilta seitsemään ja tarvittaessa muutkin ajoajat onnistuvat. Ajotunteja on yhteensä 17 tuntia. + pimeänkoulutus 1 tunti simulaatorilla tai autolla (talviaikaan).

EcoDriving

EcoDriving kouluna saat normaalin kurssin lisäksi tietoa ja taitoa ajaa ympäristöä ja polttonestettä säästäen ja samalla huomaat, että taloudellinen ajaminen ei ole mitään jonon taakse keräämistä. Siinä opetellaan ennakoivaa ja reipasta ajamista, jossa hyödynnetään ajoneuvotekniikkaa ja liikenneympäristön lukemista. Ajotavalla vaikutat liikenneturvallisuuteen, ympäristöösi ja omaan lompakkoosi! Valtuutetut EcoDriving koulutusyksiköt löytyvät osoitteesta: www.ecodriving.com. Muistathan vielä, että meillä et maksa taloudellisenajon opetuksesta mitään. Saat tuoreimmat vinkin bensan säästöön ilmaiseksi!

Ilmoittautuminen

Kursseille voit ilmoittautua netissä, soittamalla tai tulemalla käymään toimistolla. Kurssit alkavat maanantaisin klo 17:00!  ( Järvenpää klo 16.15) Tervetuloa!

Ilmoittautua voit myös netistä lomakkeen löydät täältä.